I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Friday, June 18, 2010

McD vs KFC







Amaran : Kepada sesiapa yang tengah puasa ganti dan yang tengah lapar terutamanya, anda dinasihatkan supaya tidak membaca entry ni bagi mengelakkan anda terliur dan mengeluarkan air liur. HAHAHA.


Sekarang ni dah banyak kedai fast food kan. KFC, McD, Pizza, A&W and so on. Tapi kita bukan nak cerita tentang semuanya. Topik hari ni KFC dan McD je. Yang lain kita bukak lain kali okay?
Antara KFC ngan McD korang prefer mana? KFC? McD? Ke KFC? Eh ke McD?Hoi jangan main² boleh? 

fingers lickin good.

cheezy wedges. nyumm nyumm!




wahh! i likee!

 M.C.D.O.N.A.L.D.S
Ini pun, sedap hingga menjilat jari. Kalau boleh nak jilat jari kaki sekali, tapi dah makan guna tangan, takkan nak jilat sampai kaki sekali kan? ^_^


For me lah kan, kalo nak makan ayam goreng yang best, sila ke KFC. french fries, cheezy wedges, boleh di dapati di sini. kalo nak makan burger yang extra delicious, sila ke Mc'D. sundae yg perisa coklat tu pon besh gak kat cni. kalo mnum plak, sila ke A&W. float kat ctu melatopp u ollz.. sangat sodapp. lagy,aku ske fries yang kt mc'd. alaa yang putarputar tuu. i love that one. sapesape yang suke kan coleslaw, KFC menyediakan menu sedemikian. wahaha. sume aku suke lah!! ♥ 

So, you choose. :)

i'm lovin' it!


6 comments:

  1. ihhihihihi...ble nk mai jb...emy bnje

    ReplyDelete
  2. haha btl ni nak banje ??? hahah nak nak !

    ReplyDelete
  3. dtg jb lu..kenny le..bskin le..sume le..no biggie darl..

    ReplyDelete
  4. okok. nak makan manyak manyak nanti ! hehehe

    ReplyDelete