I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Saturday, June 26, 2010

Ready Girls !


Oh pastikan kau orang bersedia ye sebelum baca entry ini , tapi aku tak payah bersedia sebab aku dah terjatuh tergolek pun , now this is for girls out there ! Sebab chowok ganteng yang aku nak perkenalkan ini adalah lelaki yang mungkin akan di gilai ramai. Kachak ! Are you ready to fall/drool/salivate? Ahhh, are you ready to hit rock bottom? Are you ready to join Spongey and Patrick in Bikini Bottom?! *suddenly jee~




Cristiano Ronaldo !

Ohh my hero. Wahh, tetibe jeh mengeadix sebentar. Hah ini la chowok ganteng yang aku katakan. Kachak bukan ?  Nama penuh si kachak pujaan aku ni ialah Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro . He was born in Funchal, Portugal on 5 February 1985 . He is a soccer player origin Portugal . He was known as the winger from Manchester United from 2003-2009 before moving to Real Madrid on 1 July 2009 with a record-breaking transfer of 80 million Pounds Sterling improves as these players in the history of football . He usually plays as a left wing or right and center . He began to be called the national soccer team of Portugal since 2003 .


Wow ! Its crazy okay, banyak jugak yang aku tau pasal dia . Gaya macam minat benar with him ! Mesti la minat gila . (padahal cari dekat wikipedia jeh. HAHA) Kalau boleh nak cari husband just like him . Wahh , ini lagi gila . Actually , bukan muka macam dia tapi pandai mengelecek di dalam padang macam dia . (act, i already have once but now da tade . huhu ) Teror betul lah ! I'm falling in love okay ! HAHA gatal buduh aku ni.


ailebiu


You tau tak sayang, muka you comel sangat masa you gol kan bola tuh masuk tepat ke jaring hari tuh . Alaa , masa Portugal VS Korea Utara tuh . 7-0 babe ! HAHAHA  I like ! Apa apa pun good luck ya sayang . I always support you darling ! hehe Tambah tambah untuk World Cup yang sedang berlangsong ni. Do your best okay . For me okay sayang (ahhh, scha tak payah nak perasan sangat) Ishh ! Kacau jela , baru nak berangan jup . Yela yela , do your best for your Portugal. 

Sekian (:


6 comments:

  1. ouhhwh...CR...suke gk die..gg die cntik..*hrus la gg

    ReplyDelete
  2. ohh gg ? cantek cantek. badan dia hebat. tough ! awwww i like !

    ReplyDelete
  3. abg lagi tuff . haha . sudah kalah . boleh beli tiket balek protugal ye incik CR . kemudian melepaklah anda d bar2 tersedia . :P

    ReplyDelete
  4. haha . padan muka . men cam hape je . viva espana viva . :)

    ReplyDelete
  5. alaa, dya tetap d hati scha ! lalallalaaa

    ReplyDelete