I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Friday, August 27, 2010

Chow Kit Road

Hye 
Last week aku dah pun hantar denda denda yang sudah aku bertungkus lumus untuk buat selama 24 jam tanpa henti tu.
Ohh bahagianya hidup tnapa kerja kerja sebegitu.
Tapi kebahagiaan tak lama lol.
Assignment bertimbun timbun sekali lagi.
Dengan test.
Ohh man, tired ok !


Tapi walaupun penat,
Still boleh hang out dengan member member aku.
Yelah, temankan mereka shopping samapi lebam.
Hoh, inilah dia pictures yang sempat di 'snap'.
Masa ni tengah tunggu KTM. 







tengok tuh, masing masing posing tak nak mengalah.
takpe takpe, aku paham.  HAHA


Otw ke chow kit, semua pun nak borong beli tudung.
Untuk family dorang sekali,
Untuk mak, adik, kakak, nenek, makcik... blablabla
Itu dia, punyalah nak borong.


Bila dah sampai ke KL sentral, kenelah menapak ke monorail.
Hoh sungguh penat, dah la bulan puasa.
(alahai scha, macam lah kau sorang je yang puasa)
Hoi, senyap kau. 
Aku tau lah kau orang pun puasa, mesti aku pun tau macam mana bila penat puasa kan.
Dengan nak kejar masa sebab nak berbuka puasa lagi.
Dah lewat kut masa tuh.




haa, tengok la tuh.
punyalah laju aku n ct tinggalkan yang lain. 




setelah sampai di monorail. 
masih sempat boleh mengukir senyuman.
(weh gaga, kau pikir kau cun ! haha)


Bila dah sampai je di chow kit,
Terus order makan, 
Aku makan nasi goreng USA + tembikai laici jee..
Yang best tuh, ayu order Sate Padang ! Hoh, sedappp..


Lepas makan je, upacara memborong tudung bermula.
Seronoknya tengok minah minah ni.
Leka n rambang mata tengok tudung.


Tapi aku sorang je yang tengok. (haa, pokai lah tuh) 
Hey, bukan pokailah, tapi tak ada mood nak shopping.
Tak kesahlah.
Asalkan aku best tengok minah minah tuh gembira.


Bila semua orang dah dapat apa yang dorang nak,
Masing masing kembali ke tempat asal.
Yelah, ke mana lagi kalau bukan ke hostel.
Ohh, penat bukan kepalang,
Balik kononnya nak membongkangkan diri sampai ke sahur,
tapi tak dapat ahh nak buat cam gitu.
Sebabnya, esok semua ada test n quiz.
HAHA padan muka !
Masing masing nak berjalan sangat.


Then, semua pun buat lah muka serious je.
Konon konon study smart. 
Ok, sekian.







No comments:

Post a Comment