I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Thursday, October 14, 2010

day three : 10 benda yang aku benci

1. apa apa yang mengganggu aku di ulit mimpi, seperti bunyi phone ada org kol. dengan pastas aku akan meng 'off' kan phone tersebut.


2. orang yang sibuk jaga tepi seluar dalam orang, zaman sekarang ni dah tak ada orang pakai kain daa...


3. ikan keli ye anak anak, eeuuwwww sumpah aku tak boleh tengok langsung, apatah lagi nak pegang or makan.


4. dikongkong, sebab aku tau batas aku untuk berkawan.


5. buat kerja account, walaupun aku student account, aku tak suka okay. terima kasih miss sebab baru sekali saya dapat 80% ke atas, dan tak payah buat denda yang bertimbun timbun. (yang lain semua 80% ke bawah jd denda tak pyh ckp la banyak mana.)


6. game perempuan seperti fassion butique, burger shop dan sebagainya. game yang sangat ntah hapa hapa.kena susun benda yang sama sampai menang. (ntah bila nak menang ntah)


7. kentang goreng and pop corn, amat kureng skali.


8. bilik bersepah macam tongkang hancur kena badai tsunami. aduhh, sumpah rimas !


9. tak suka bangun pagi, sejukkkkk.


10. betina bitch yang dok satu hostel dengan aku tuh, kau memang suka buat mulut kan. canang cerita sana sini macam mami jarum ! lagi sekali kau buat, siap kau bapokk ! (muka dia macam bapokk jalang okay)

No comments:

Post a Comment