I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Friday, October 29, 2010

day eight : 10 lagu kegemaran

hari ni hari sabtu yang sangat membusankan. siang hanya duduk tersadai di rumah seorang diri. walaupun dah mewangikan diri dengan palmolive shower gel, tapi muka aku still sama macam makcik minah mati laki yang duduk dekat hujung kampung sana. eh, kampung mana ni ? tak jumpa pun. ok aku tipu, ye scha hashim suka tipu ye anak anak. haha. 

sambung cerita, mak tak ada, mak tidur rumah abang aku malam tadi, yela menantu baru bersalin, jaga baby barulah jawabnya. eh lupa nak cerita pasal baby, alah nantilah ok. tunggu aku snap picture dia banyak banyak then aku buat entry pasal dia. 

ok sambung lagi, kakcik pulak ada lunch kat hotel mana ntah dengan semua kawan kawan dia. ohh malas nak ikut sebab tak bawak balik baju. adik pulak pergi kerja. memang aku jelah yang tinggal. rumah dah habis licin dikemas, jadi sekarang untuk mengisi masa yang agak lapang ini, ye aku updates saja blog ini. 

disebabkan aku masih diambang broken heart, maka lagu yang aku gemar hanyalah lagu yang mendayu dayu yang akan buat akan tambah sedih serta menangis, 
wtf aku menangis kan ! hahaha

  1. all or nothing
  2. talking to the moon
  3. no promises
  4. sejiwa
  5. missing you
  6. kesepian
  7. ..................................
  8. ..................................
  9. ..................................
  10. .................................

okay aku agak bengong nak memikirkan lagu apa yang patut aku sertakan dalam list di atas ye tuan pun. 
mana tak nya, aku memang obsess dengan music, 
so banyak sangat yang jadi kegemaran. hee (:

No comments:

Post a Comment