I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Friday, October 15, 2010

day four : 10 perkara yang aku nak bagitahu pada seseorang

1. ilyf. *kiss and hug yahh yahh !

2. nak kau selalu dengan aku walau aku sedikit gila dalam perubahan mood.

3. rindu kau selalu walau kita jauh dan makin jauh macam kau di oversea, aku di over river je.

4. kau jahat, aku akan lebih jahat.

5. kalaulah kau boleh hulurkan tangan kau sambil nyanyi kan lagu the bettle macam ni "i wanna hold your hand..." walau suara kau tak sedap. wahh, dah lama mengidam.

6. kau memang begitu dan akan selalu begitu dan mungkin juga akan kekal begitu.

7. kau selalu pijak, lenyek, gilis, kisar hati aku ni. sakit tahu tak ! (emo pulak) tapi sekarang aku macam dah kena suntik ubat pelali.

8. dulu I.T.A.L.Y tapi sekarang S.I.S.H.A.T.I.G.E.R.

9. kauhappyakuhappy,donotthinkabouteasyforflyanymoreokay(:

10. ziana zain kata, "mungkin ada rahmatnya bila tidak bersama"-tiada jodoh antara kita. jason maraz kata, "im yours", tapi aku kata "all girl is yours". terima kasih.

No comments:

Post a Comment