I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Friday, October 29, 2010

day seven : 10 orang penting

hari demi hari dah berjangkau sangatlah jauh ye, aku baru nak meng'updates' blog ini. kau orang kena lah paham, aku sedang sibuk dengan urusan negara yang tak habis habis melanda ni. haha okay, tak tak, hanya urusan diri untuk final exam yang agak mengerunkan aku nih. eh apa melalut nih, sila ke title entry yg asal ye sayangs, suka memanjanglebarkan cerita asas.

orang penting dalam hidup aku tersangat lah ramai, jadik hanya 10 yang mampu aku share bersama kau orang semua. mereka ialah family terchinta (semua ye). bff saya seperti nurul fatin, nurul huda, siti salihah, dan anis roozaine. teman sebilik yang sangat ngogek dan buat ketawa tak kering gusi serta gigi gigi yang berada di sekitarnya. geng meronggeng bersama rashid kalam, nora bani, fadhil, mohd nizar, dan ku ali imran. semua kawan sekolah dari tadika kemas sampai ke sekolah teknik dan college (wahh ini sangat detail). eh, rasanya dah lebih dari 10 orang, tak apa kan kan kan. hmm dan tak lupa juga seorang lagi orang penting dalam hidup aku, HIM<3 okay tiba tiba terjiwang, jangan marah (:

p/s: jangan ambil hati jika tak ada nama kau orang, 
bukan tak ingat tapi 
kau sudah tentu tergolong dalam senarai kawan kawan kuh.

No comments:

Post a Comment