I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Sunday, October 24, 2010

day six : 10 benda yang aku tak bole hidup tanpanya

sayang semua. aku tersangatlah bz sekarang, al maklum la final pon da nak dekat. persediaan ??
ohh man, jangan cakap la pasal dah prepare ke blum. 
sumpah tak sedia lagi. 
okay hari ini aku nak share pulak dengan kau orang semua pasal 10 benda yang aku tak boleh hidup tanpanya.


 lappy, eye liner mac(kalau tak pakai, muka macam orang sakit), maybelline compact powder, phone cikai yang boleh aku dihentak sesuka hati, bobo saya !(keep hugging  always), books n pen(yes, aku suka menconteng), need for speed(ini sangat best ye anak anak, sila mencuba), sport shoes, taxi (susah lah kalo nak g class tade), dan ohh belog bebelan ini !

No comments:

Post a Comment