I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Tuesday, October 12, 2010

jum survey

Damn bored ok. Cam best je buat survey ni. 
Lagipun tengah busan tahap cipan bawah tempurung kan. 
So aku pun nak buat ok. 
Starting today !
day one: 10 perkara tentang aku
day two: 10 benda yang aku suka
day three: 10 benda yang aku benci
day four: 10 perkara yang aku nak beritahu pada seseorang
day five: 10 ucapan
day six: 10 benda yang aku tak bole hidup tanpanya
day seven: 10 orang penting
day eight: 10 lagu kegemaran
day nine: 10 cara nak menangi hati aku
day ten: 10 kata akhir

p/s: kalau kau orang nak buat jugak pun boleh sebab aku pun amek dari blogger lain. disamping tuh, semua stalker korang boleh kenal korang dengan lebih lanjut lagi. macam mengeratkan silaturahim la. hehe selamat mencuba (:

No comments:

Post a Comment