I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Saturday, November 27, 2010

CAPS LOCK


Sebulan yang lepas aku dan semua geng ronggengan berpicnic di port dickson ye anak anak, jangan jelous. ye ye, sorry sangat sebab tak update kat sini. ni nak update la ni kan. selepas beberapa minggu, pakcik ali kita telah pun membuat satu project special yang di namakan project caps lock. kemudian pakcik ini, telah taggedkan kepada kami kami yang telah mengikuti picnic tersebut. maka dengan itu, aku org yg paling last tonton video ini. sangat sedih ye anak anak kerana, wireless di hostel aku sangat less ! lehembab macam ketam berkejaran ditepi pandai port dickson. ohh mencikkk ! 

tapi tak kesah la kan, asalkan aku dah pun abis tengok video ni. sekarang, di sebabkan aku appreciate sangat dengan project yang pakcik ali dah buat untuk rakan rakannya yang sangat kachak dan gojes ini, aku nak kongsi dengan semua yang membaca blog aku ni. jum play !


?



?



?


opsss, maaf ye. 
aku punyalah upload video ni seharian, tapi tak abis abis jugak uploadnyee. naik berbulu gak la hati aku ni. so bg sesiapa yg nk tengok video CAPS LOCK yg telah di bikin oleh pakcik ali yg aku hebohkan ni sila click CAPS LOCK pakcik ali dan kawan kawan (:


ni ada la sikit gambar yg aku bole upload untuk korang cuci cuci mata

 credit 4 me (:
kiri: ini cikoyayangsukakorekhidung
ini pula cikdylayangsukaribenasangatsangat


**untuk pakcik ali, di sini ingin aku ucapkan, terima kasih pakcik ali. awak memang style dengan gitar awak tuh (jangan kembang lebih lebihan). aku dan kawan kawan lain amat hargai video yang boleh dijadikan kenangan kawan kawan rakan taulan ni (:
selamat U J I K A J I.

edit yang paling bodoh.


disaat busan yang teramat sangat, aku dan 3 org rakan seangkatan yang lain pergi menyumbangkan suara yang sumbang ini di salah satu pusat karaoke di the mines. aku pergi bersama ayu, deqna dan my bestie friend, ct. kat sini aku nak cite, si deqna ni minat gyla dengan lady gaga. so pada hari tuh aku dan dia melalak salah satu dari lagu lady gaga. tapi........ video tersebut tgh pun di edit oleh cik ayu kita ni. 
oke, soalan cepumas,
lagu apakah yang sebenarnya kami lalak kan ??? 
tuan dan puan bole play video ini skrg dan 5 minit selepas anda tonton video ini, sila berikan jawapan anda (:




hahaha, dah dapat teka lagu apa yang aku dan deqna gaga ni sedang lalakkan ?? lagu ini sangat popular ye anak anak. tapi boleh pulak si ayu pergi edit masuk lagu indon. hahaha, mari mari semua ! haa, apa lagi. tekalah kau sampai lebamm ! 
**bagi sesiapa yang dah jatuh tersungkur disebabkan melihat tarian lenggang lengguk aku yang sangat ntah hapa hapa tuh, maaf ye (:


apa ? apa ? hadiah untuk pertandingan ni ? ohh kau orang ni, sikit sikit nak hadiah je kejenyee. hadiah memang sangat lumayan bangat ! ini dia.... 
ohh hadiahnya bukan just mate5 ye, mintak maaf. hadiah untuk kau orang ialah senyuman dari Dr. Rozmey kesukaan ramai. haaaa, happy tak semua dapat hadiah special ni. lumayannnn kan ! 


ok dah, bye (:

Wednesday, November 24, 2010

siti saya !


masa ni makan kat pizza hut, ok aku tau aku pakai baju enterpreneurshipday. 
tapi pedulik hapa kan, sempoi dahh laa. 
**buat muka konpiden (padahal masa ni, baju dah banyak habis dan tak anta dobi lg)  (:


ini siti, dia kawan baik aku yg sangat memahami aku. kami satu bilik. dia ni ibarat mak akulah. uiiii, kalau dia membebel memang tak tahan aku nak dengar. kang, kalau buat muka tak tahu, cakaplah aku ni degillah, melawanlah. kalau buat muka seposen, cakap la aku mintak simpatilah apa lah. haha haaaaa, dr situ pun kau orang da boleh tgok betapa bersifat mak mak nye si ct ini. hehe. 

ct, yang ini kau kena baca. aku sayang kau sangat sangat. aku percaya kat tempat lain kau takkan jumpa kawan sebaik, secun, serajin dan se'rock' aku ni. haha, ok ok, aku tau aku tipu. pembetulan, sejahat, semuka tembok, semalas dan yang ini betul ye, se'rock' aku. aku percaya jugak, kau akan gelak sorang sorang bila baca entry ni, sambil kau terharu dan berkata, 
"bodoh punya scha, saja je buat aku rasa nak kembangkan lagi hidung ni" 
wakakakakaaa, aku taulah kau mesty ckp gini punya ! hahaha pape pun, 
miss kau !
muah muah, 
aumm aummmm (:

Sunday, November 21, 2010

GN, GN, GN, GN, GN

hoiii stalker !
lama tak jumpa. yela aku tau aku dah lama biakan blog ni berhabuk kan. 
sbb tuh la aku dtg nak bersihkan semua habuk debu di sini. 
ok ok, kalau kau orang perasan, dah lama tak ada gambar yg menghiasi setiap entry aku kan. 
so hari ini aku nak upload pic banyak banyak. are you ready for that ?! 
jum kita saksikan gelagat aku dan semua member member yang berada pada majlis GN yg lepas bertempat di Palace of the Golden Horses.
apa itu GN ? opsss, lupa nak bagi tahu. 
GN is stand for Graduation Night. ohh man ! finally (: woottt woottt !

ok, ini aku. pergi as a photographer.

ini all my romate yg ngoks dan ngeks.

table 28 (:

ohh, ini cik og comel. comel kan kan. **angguk cepat !

ohh lupa nak inform, sapa yg tatau golden horrses ni kat mana, 
boleh lah baca dalam pic ni (:

ok, kami memang agak terancat. jangan jelous.

cik firdaus and the geng performance. best bro !

sambil tuh makan makan la babe, mmg aku bantai habis habisan. 
siang tahan lapar bhaii !

dessert ni mmg terbaik ! rasa nak mintak lagi. 
**jangan nak buat malu ye scha !

 haaa, ni barulah ada pic aku. al maklum la, asek snap pic orang jee (:

kemudian apa lagi perempuan. ke ladies la pergi touch up touch up. 

haha dan apa lagi yang nak buat dalam ladies selain buang air kecik atau besar atau basuh tangan ??
haaa, itu dia cik gayah dan cik minah sedang bergambar didepan ladies mirror.
perlakuan ini harus ye anak anak (:

ye, ini dalam bus masa nak balik. ye, kitorg naik bus. jimat sikit. ada ke patut car park kat situ kene charge RM6.50 per hour. hoh ! tak berbaloi langsong. jd bus di sediakan bg sesiapa yang nak save budget. terima kasih pakcik driver kerana menyediakan karoke didalam bus untuk saya melepaskan gian.

sumpah aku akan rindu semua ni.
luffyu ols dear !


Wednesday, November 10, 2010

day nine : 10 cara nak menangi hati aku

sayang sekalian, mintak maaf dah lama tak update.
buzy dengan kesakitan dan juga peperiksaan.
ohh sangat skema ye. 
okay, hari ni nak teruskan dengan 10 cara nak menangi hati aku.

ohh man, macam nak suruh orang pikat aku yang tak seberapa gojes ni je kan kan ?

eh tak laaa. ini saje saje je babe. 
takkan tak boleh nak berangan kan...

haih scha nobody wanna know lahhh aiyoo. 


eh fuck you, i dont care i wanna blog about this.
in case someone someone read kann. *shy shy
ini antaranya,

be yourself 
caring tapi bukan sampai mengongkong 
fun to be with if you're boring then don't bother trying **cehhhh
kata ira : SEXY. as in his attitude(guys with sexy face get 50 extra points). *wink wink
haha kelakar seyh dia tuh.

hmmmm apa lagik ye ?
ikut suka hati korang la nak cara macam mana pun untuk menangi hati korang.
tapi kalau aku dah suka someone tuh, then tak ayah susah payah nak tackle dah.
no need to win my heart, just take or leave it. 
ehh no no, just take me, i'm yours. (:
love 
my 
life 
but 
something 
still 
missing !