I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Saturday, November 27, 2010

CAPS LOCK


Sebulan yang lepas aku dan semua geng ronggengan berpicnic di port dickson ye anak anak, jangan jelous. ye ye, sorry sangat sebab tak update kat sini. ni nak update la ni kan. selepas beberapa minggu, pakcik ali kita telah pun membuat satu project special yang di namakan project caps lock. kemudian pakcik ini, telah taggedkan kepada kami kami yang telah mengikuti picnic tersebut. maka dengan itu, aku org yg paling last tonton video ini. sangat sedih ye anak anak kerana, wireless di hostel aku sangat less ! lehembab macam ketam berkejaran ditepi pandai port dickson. ohh mencikkk ! 

tapi tak kesah la kan, asalkan aku dah pun abis tengok video ni. sekarang, di sebabkan aku appreciate sangat dengan project yang pakcik ali dah buat untuk rakan rakannya yang sangat kachak dan gojes ini, aku nak kongsi dengan semua yang membaca blog aku ni. jum play !


?



?



?


opsss, maaf ye. 
aku punyalah upload video ni seharian, tapi tak abis abis jugak uploadnyee. naik berbulu gak la hati aku ni. so bg sesiapa yg nk tengok video CAPS LOCK yg telah di bikin oleh pakcik ali yg aku hebohkan ni sila click CAPS LOCK pakcik ali dan kawan kawan (:


ni ada la sikit gambar yg aku bole upload untuk korang cuci cuci mata

 credit 4 me (:
kiri: ini cikoyayangsukakorekhidung
ini pula cikdylayangsukaribenasangatsangat


**untuk pakcik ali, di sini ingin aku ucapkan, terima kasih pakcik ali. awak memang style dengan gitar awak tuh (jangan kembang lebih lebihan). aku dan kawan kawan lain amat hargai video yang boleh dijadikan kenangan kawan kawan rakan taulan ni (:
selamat U J I K A J I.

4 comments:

  1. terima kasih pakcik ali ucapkan

    ReplyDelete
  2. fiona : kat mana pun scha tatau yunk. ikut member jeee,,


    anonymous : mmg best pun (:


    ujikaji : sama sama pakcik ali ((:

    ReplyDelete