I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Wednesday, November 10, 2010

day nine : 10 cara nak menangi hati aku

sayang sekalian, mintak maaf dah lama tak update.
buzy dengan kesakitan dan juga peperiksaan.
ohh sangat skema ye. 
okay, hari ni nak teruskan dengan 10 cara nak menangi hati aku.

ohh man, macam nak suruh orang pikat aku yang tak seberapa gojes ni je kan kan ?

eh tak laaa. ini saje saje je babe. 
takkan tak boleh nak berangan kan...

haih scha nobody wanna know lahhh aiyoo. 


eh fuck you, i dont care i wanna blog about this.
in case someone someone read kann. *shy shy
ini antaranya,

be yourself 
caring tapi bukan sampai mengongkong 
fun to be with if you're boring then don't bother trying **cehhhh
kata ira : SEXY. as in his attitude(guys with sexy face get 50 extra points). *wink wink
haha kelakar seyh dia tuh.

hmmmm apa lagik ye ?
ikut suka hati korang la nak cara macam mana pun untuk menangi hati korang.
tapi kalau aku dah suka someone tuh, then tak ayah susah payah nak tackle dah.
no need to win my heart, just take or leave it. 
ehh no no, just take me, i'm yours. (:

No comments:

Post a Comment