I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Saturday, November 27, 2010

edit yang paling bodoh.


disaat busan yang teramat sangat, aku dan 3 org rakan seangkatan yang lain pergi menyumbangkan suara yang sumbang ini di salah satu pusat karaoke di the mines. aku pergi bersama ayu, deqna dan my bestie friend, ct. kat sini aku nak cite, si deqna ni minat gyla dengan lady gaga. so pada hari tuh aku dan dia melalak salah satu dari lagu lady gaga. tapi........ video tersebut tgh pun di edit oleh cik ayu kita ni. 
oke, soalan cepumas,
lagu apakah yang sebenarnya kami lalak kan ??? 
tuan dan puan bole play video ini skrg dan 5 minit selepas anda tonton video ini, sila berikan jawapan anda (:




hahaha, dah dapat teka lagu apa yang aku dan deqna gaga ni sedang lalakkan ?? lagu ini sangat popular ye anak anak. tapi boleh pulak si ayu pergi edit masuk lagu indon. hahaha, mari mari semua ! haa, apa lagi. tekalah kau sampai lebamm ! 
**bagi sesiapa yang dah jatuh tersungkur disebabkan melihat tarian lenggang lengguk aku yang sangat ntah hapa hapa tuh, maaf ye (:


apa ? apa ? hadiah untuk pertandingan ni ? ohh kau orang ni, sikit sikit nak hadiah je kejenyee. hadiah memang sangat lumayan bangat ! ini dia.... 
ohh hadiahnya bukan just mate5 ye, mintak maaf. hadiah untuk kau orang ialah senyuman dari Dr. Rozmey kesukaan ramai. haaaa, happy tak semua dapat hadiah special ni. lumayannnn kan ! 


ok dah, bye (:

No comments:

Post a Comment