I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Sunday, November 21, 2010

GN, GN, GN, GN, GN

hoiii stalker !
lama tak jumpa. yela aku tau aku dah lama biakan blog ni berhabuk kan. 
sbb tuh la aku dtg nak bersihkan semua habuk debu di sini. 
ok ok, kalau kau orang perasan, dah lama tak ada gambar yg menghiasi setiap entry aku kan. 
so hari ini aku nak upload pic banyak banyak. are you ready for that ?! 
jum kita saksikan gelagat aku dan semua member member yang berada pada majlis GN yg lepas bertempat di Palace of the Golden Horses.
apa itu GN ? opsss, lupa nak bagi tahu. 
GN is stand for Graduation Night. ohh man ! finally (: woottt woottt !

ok, ini aku. pergi as a photographer.

ini all my romate yg ngoks dan ngeks.

table 28 (:

ohh, ini cik og comel. comel kan kan. **angguk cepat !

ohh lupa nak inform, sapa yg tatau golden horrses ni kat mana, 
boleh lah baca dalam pic ni (:

ok, kami memang agak terancat. jangan jelous.

cik firdaus and the geng performance. best bro !

sambil tuh makan makan la babe, mmg aku bantai habis habisan. 
siang tahan lapar bhaii !

dessert ni mmg terbaik ! rasa nak mintak lagi. 
**jangan nak buat malu ye scha !

 haaa, ni barulah ada pic aku. al maklum la, asek snap pic orang jee (:

kemudian apa lagi perempuan. ke ladies la pergi touch up touch up. 

haha dan apa lagi yang nak buat dalam ladies selain buang air kecik atau besar atau basuh tangan ??
haaa, itu dia cik gayah dan cik minah sedang bergambar didepan ladies mirror.
perlakuan ini harus ye anak anak (:

ye, ini dalam bus masa nak balik. ye, kitorg naik bus. jimat sikit. ada ke patut car park kat situ kene charge RM6.50 per hour. hoh ! tak berbaloi langsong. jd bus di sediakan bg sesiapa yang nak save budget. terima kasih pakcik driver kerana menyediakan karoke didalam bus untuk saya melepaskan gian.

sumpah aku akan rindu semua ni.
luffyu ols dear !


No comments:

Post a Comment