I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Saturday, January 15, 2011

hott tapp selak selak rozmey

Ouh stalker semua, sumpah aku penat sekarang ni.
Yelah semenjak mula practical ni kannnn **muka bangga gila gila.
Nak kena buat itulah, inilah. Memang penat sangat sangat.
Balik asek lambat je, memang pekerja yang rajin betullah aku ni.
Tapi nak buat macam mana kan, kalau nak naikkan pointer gila gila, haaaaaaa inilah masanyaa !
Walaupun begitu, di kala tengah duduk duduk merehatkan diri ni teringat pula pada member member yang amat gila di hostel dulu. 
So today nak upload sedikit pic yang aku snap selama bersama mereka yang gila gila ni.

ini aku di Ipoh rumah my bestie, ct.

otw pulang, Ipoh-KL.

masa ni g shopping barang dapur. haa, tengok tu. sempat lagi tauu

ini deqna gaga (: dia memang the real gaga in malaysia HAHA

garangggg, trademark tuuu. enterpreneurship day !

ayu, ct, aku dan deqna. ok semua gilaaa.

my beloved miu miu gucci dior ! ohh miss both of you (':

 pic ni mmg blurr, tapi i really miss this moment !

themmm ((:

engat tau, selak selak selalu yeee.
rozmey phamily, ngee c(:
ohh, korang.. picture yang kita snap masa tukar tukar hadiah tu takde lagi laa.
so, tak bole lah nak show hadiah kita hari tu.
best sangat sangat masa tu.
thx kau semua, 
ct salihah
dian wahyuni
azlina azizan
nur awatif
zafiqah
fauziah nur
nurdini fajrina
sharifah nur shakinah
i love you all very stronggg ! HAHA

No comments:

Post a Comment