I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Monday, January 24, 2011

intern intern

"hye hye, saye scha hashim, mari melawat ke tempat practical sayee !"
**dengan nada yang riang ria raye gituuu


"ye, ini agency scha. maaf terperasaan pulee. nak bagi tau ni, carta ni saye la yang buat (: bangga i nyahhh. HAHA"


"mari saye kenalkan, ini bilik.... hmmm bilik hape ntahh, lupe lak namenye. HAHA. haaaa, yang duduk itu pula rakan practical saye, fatin nabila anuarrrr" (:


"okayy belle, bak sini aku snapkan pic kau yeee"
**hapee lagi, si belle pun posing dengan mencuba sedaya upaya untuk sorokkan perutnyeee. ngee okay cun !


"okayyy belle, sekarang kau kena balas jasa aku, tolong aku pulee yeee, hehe"


"lagi sekali, lagi sekali !"


"okayyy okayyy, aku janji ini last pictureee. betul aku janjiiiiii."


"hello, hellooo, boss saye nak tanya bole ? saye practical di sini sebagai position apa yee ?? saye tak tahu pulak kalau kat sini ada position sebagai photographer."
**hamboiii hamboiii, nak perli aku la tuuuuu. grrrrrrr


Haaaa, disini la tempat aku practical. PC yang belakang tu sayeee yang punyeee. Tade name pun tapi itulah tempat aku hari hari (:

HAHA, sory belle. Sian kau kene layan aku yang ngade ngade mengeadix ni. Tapi aku tau kau sayang aku. Setia melayan kerenah aku sebagai budak nakal dikalangan yang baik baik belaka.
Ok dah, bye.

2 comments:

  1. Sayang , anda cantik berbaju kurung itu <3 ;)

    ReplyDelete
  2. haha, yeke sygs ? thx a lot dear. i miss you so much !

    ReplyDelete