I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Sunday, February 6, 2011

cancel last minute

SURIA SHOWDOWN BAND KAMPUS TERBAIK 2011

Hye all, seperti yang kau orang dah baca poster yang aku post pasal suria showdown before this ni. 
Mula mula memang nak join. Sangat beria ia walaupun ahli band yang lain bagitahu aku last minute gilerrr. 
Sumpah aku memang nervous gilee vavi nak join. Al maklum la dah lama tak naik stage. Hee 
Tapi disebabkan dorang beria ia, aku pun setuju.



Tapi sekarang ni aku bukan nak cerita pasal dorang bagitahu aku last minute ke apa,tapi kami telah cancel untuk join this showdown babe ! Last minute gile, pukul 3pagi pada hari nak perform. 
Kalau ikutkan pukul 10pagi tuh start. Haaaa, last minute gileee kannn. 
Ada masalah yang seriyesss tak dapat nak di elakkan. 
Gilerrr punya frust masing masing.
Yee, yee aku paham la bila beria ia nak join tiba tiba last minute cancel.
Tapi aku nak semua pikir positive site la.Maybe tak ada rezeki untuk this time.Dan maybe jugak next time rezeki lagi banyak kann. Dont worry, kita keep jamming la.
So, kalau ada pape takde la susah sangat nak prepair kan. Apa apa pun, relax la babe. Jangan frust sangat okayy.
Keep rocking !


**uikss, kau orang ! pesal entry kali ni banyak perkataan gilerrrrr digunakan ek ? 
haha wuteva. suka hatilah kan. 
ok dah, bye.

No comments:

Post a Comment