I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Friday, February 25, 2011

My PS.

Sekarang ni aku bukan nak cerita pasal PS 2, PS 3, PS 4 ke hapeee okayyy. 
Aku tak ade PS punn. 
Dan takkan beli pun benda alah tuh. 
Bukan sebab tak minat tapi takut terleka.
Okayyy, kembali pada tiltle entry aku okayyy.
PS bukan larh seperti 
play station, 
perpustakaan setempat, 
perempuan sundal 
atau pun ape ape yang disingkatkan menjadi PS. 
PS yang aku maksudkan adalah Peminat Setia.

Nak dijadikan story sekarang ni, aku appreciate sangat dekat sorang wanita cun ini kerana setia membace bebelan terlampau aku ni (: 
Katanyaa dari awal dah follow my blog even dia tak ada blog <3
Awwwwwww, so sweet kannn. 
Ini larh orangnyee,
Rabi Atul Adawiyah
Thnx ada sebab selalu menjengah dekat belog scha 
yang macam semak samun ni. 
Dengan cerita yang entah hape hapee.
Tapi awak suka bace jugak.
Pape pun saye hargainyee. 
This is SPECIAL THX okayy.
Terima Kasih daun keladi yee,
Lain kali jengah lagii (:
Kiss + Hug okayy

No comments:

Post a Comment