I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Sunday, March 6, 2011

Nak tanya sikit je bole ?

Hye stalker, ohhh sungguh tak ada mood aku nak update belog bebelan ini. Entah kenapa dengan tiba tiba je perasaan jadi celaru, sedih, serabut, dan agak kurang menyenangkan. Macam mana nak atasi masalah ni ye ? Sila berikan petua.. Pleaseeeeeee......
Ok dah !
Entry ni bukan nak cerita pasal petua ye anak anak.

Ini ada satu situasi dimana kau orang sudah ada kekasih hati. Tak kesah la sama ada kekasih gelap, cerah, sedang sedang saja atau apa apa pun. Tapi yang pastinya kau orang ada kekasih. Situasi berjadi dimana kau orang tak pasti perasaan kau orang pada si kekasih tersebut. 
Mulut kata sayang tapi kati kata bukan bukan. 
Mulut kata dia kekasih aku, tapi hati kata kenapa aku tak rasa keawang awangan bila bersama dia. 
Mulut kata dia cantik / hensem , tapi hati kata senang ke nak jaga orang yang macam ni.
Mulut kata saya sayang awak, tapi hati kata betul ke aku sayang dia ?
Dan macam macam lagi la pertelingkahan antara mulut dan hati.

Pernah tak kau orang fikirkan mana yang lebih selesa ?
Dengan orang yang in relationship dengan kau orang tapi kau tak pasti perasan kau orang tu 
atau
dengan orang yang tak ada relationship dengan kau orang tapi kau orang selesa bersamanya ?

Pelik dua statement ni, tapi banyak sangat yang berlaku macam ni. Perasaan sukar untuk kita ramal. 
Kadang kadang bila kita suka kita ambil, bila kita tak suka kita boleh biar sahaja. Semudah itu kan.
Yang pasti semua itu tak dapat kita nak jangka atau apa apa pun.
Ok jum teruskan lagi.


Adakah kau orang akan putuskan hubungan ralationship tu dan kemudian pergi berterus terang pada orang kau selesa itu ? 
Nak teruskan hubungan yang was was atau sebaliknya ?

video
hape kena mengena dengan video ni ?? 
ahh aku suka lagu ni. so tengok jela.
jangan banyak tanya !

Kalau kau orang perasan , entry ini tidak berbaur jenaka langsung. Mungkin atas sebab hati gundah gulana. Maka dengan itu terjadilah entry seriyes ini. 
Pedulik hape haku kannn. 
Yang penting aku dah pun sampaikan pertanyaan yang berbuku kat hati aku ni. 
So, sekarang, pikirlah. Mana yang kau orang patut pilih secara logiknya :) 
Bye bye bye **gaya shin chan**

**sila sertakan pilihan anda pada comment saya**
nak buat bancian untuk kawan saye laaa :)

2 comments: