I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Thursday, March 17, 2011

shopping

Hoi hoi ya hoi, sini kita gumbiraaaaa..
Hoi korang !
Lama seyhh tak update belog bebelan ni...
Hee, gumbira ? Tak hade la gumbira sangat pun.
Tapi masih bersyukur kerana masih ada yang sudi caring :)
Awwwww, so sweet kannn...
Terima kasih kawan.
Saya sayang anda.

Okayy hari ni nak upload picture masa aku pergi shopping.
Setelah sekian lama tak bershopping sakan.
Maka dengan itu memang haruslah aku shopping (:
Jum usha...

Ini dia Datin Belle ye anak anak.
**sila abaikan manusia di belakangnya.



Ini pula Misz Nina (:



Haaaaa, nampak tu aku shopping, 
jangan jeless okayyy.


Bila lapar semua nak makan,
Bila dah makan, semua pun senyumm je memanjangggg.
Itu HARUS okayyyy.

"Haishhhhhh, aku dah penat ni. Bila la nak balik ni..."

Itu je nak tunjuk,
siyess aku malas gila nak menaip.
Bz dengan kje la kut..
Ok everybabi...
Opsssss, HAHA
Bye !

No comments:

Post a Comment