I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Friday, March 18, 2011

Thx tolong isikan masa terluang sayee.

 Sepatutnya entry ni dibuat minggu lepas, 
tapi sejak kebelakangan, kedepanan, ketepian ni asek 
malas nak update si bebelan ni.
Sory ohhbelogbebelan ^_^
**Ahhh geadix larh wat muka macam tuh, engat awk cumil ke scha ?

Urrggghhhh, dah mintak maap.
Nak tacing lebih plak belog ni....

Okayyy, scha hashim memang suka mengarut.
Teruskan dengan entry ni yee. 
Nak cerita ni, lastweek pas balik kje busan gilee.
Maka dengan itu member aku yang sorang ni pun ajak aku tengok dia ada fwenly bola sepak.
Aku tanpa segan silu pun follow jelaaa..
Ehhh sapa cakap aku tak segan, segan la dowwww !
Semua jantan je kat situu.
Takut makkk nyahh kat situ sebab mak sorang je girl girl tauuu !
HAHA, okayy sangat geadix !
Tapi aku duduk tengok perlawanan tu dalam kete jeee.
Sumpah malu nak keluar.
Biasa la orang lelaki ni, kalau pas main bola je bukak baju sesuka hati jeee.
Malu la sayeeeee.
Sensored / Lucah okayyyy. HAHA

Tengok la aku snap pic ni.
Muka nak seriyess jee, HAHA
Al maklum la kat luar kereta ramai member dia.
Malu la aku dok sorang sorang, bole bantai snap pic lak.
Memang dah macam orang gila aku masa tu.
**orang gila ade plak handphone =.=' statement bangang.

 Haaaa, ni la padangnyee... 
Mak aiiii, bapaklah kabur pic ni. 
Tak nampak langsung orang kat tengah padang.

Selesai sudah fwenly bola dia, terus pergi makan.
Lapaa gilerrrr !
Perut tanpa segan silu melagukan lagu dondang sayang....
**Senyap lah perut ! Kau pikir merdu sangat keee haaa. (sambil tumbuk perut sendiri)
Okayyy ini lagi bangang, jangan percaya. Aku tipu =.='


Pic ini sengaja diblurkan okayy..
Malas ar, kang timbul kontroversi plak kann..
HAHA
Ehh, tak tak... Kidding jee. 
Tanak laa orang pikir bukan bukan.
Orang sekarang ni macam paparazi.
Mencikkk i nyahhh !

After dinner, 
terus beransur ke gelangang takraw berdekatan dengan tempat makan tadi.
Dia ada training takraw pulee.
Hape kata kita usha gelangan dia pulak..

Okayyy tuannn puannn **gaya cheff wan
Gelangangnya yang bertompok tompok di decorate khas yee.
Ok, kali ni kalau kau percaya, kau yang bangang =.='
Baru lepas ujan, maka basah laa gelangangnyee.


Hokayyyy murid murid semua, yang baju putih itu dia yee, 
budget teror macam Cristiano Ronaldo kesukaan ramai.
**CR tak main takraw, ok aku tipu lagi..
Ahhhh, pedulik hape sayeee.
Ehh, takkk kidding jeee.

Buat awak Incikk M,
Thx la bawak saye mengisi masa busan sayee tuu.
Daripada saye duk tidoqqq je memanjang kat umah kannn.
Ada jugak aktiviti yang bole di buat sepanjang hari walaupun masa tengok awak training dah dekat 43 kali saye menguap. Kalau tambah lagi 1 kali menguap, cukup 44 kali. Memang dah tidur betul betul la saye kat situ.. HAHA
Anyway thx okayyy, awak ada masa saye sunyi, pedih, sedih, duka, lara bla bla bla...
**dah jangan layan scha, dia kuat membebel =.='

Okayyy fine, nak abis taip la niii. 
Kecoh betul la belog ni !
Bila tak update, tacingggg !
Ok dah, bye.

3 comments:

  1. uishhh, kawan ke bf baru ni ????

    ReplyDelete
  2. cerita hot dowwwwww

    ReplyDelete
  3. bangang laaa, aku rase aku tau spe dua org pengomen yang anonymous ni. hooo siap kau org ! nak bahan aku puleee...

    ReplyDelete