I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Monday, April 18, 2011

Beli air di Speedzone

Suatu hari S & H keluar melepak. Dalam perjalanan pulang ke rumah, si S bersuara :


S : Weyh jum singgah Speedzone jap, aku nak beli air.
H : Haaaa ??? Beli air ? Kau nak beli air apa dow kat sana ??
S : Aku nak beli air mineral botol kecil yang dalam kotak ada banyak banyak tuu...
H : Huh ???? **muka pelik gilaa gila vavi !


Dalam beberapa saat kepala hotak si H terpikap dengan kata kata si S.


H : Agak agak kau memang dah lama hidup ke ?? Aku rasa nak jeee shoot muka kau tuu..
S : Apasal lak ?? Tetibe jeee.
H : Yang tu Speedmart la BANGANGGGG !! =.='
S : Ohh HAHA ! Ehhh, betullah ! Aku sebut apa tadi ??
H : Malas aku nak layan kau...


Meneruskan perjalanan ke Speedmart. Bukan Speedzone okayyyy...
Sekian , terima kasih.

Thursday, April 14, 2011

Who do you think you are ?


I know I can't take one more step towards you 
Cause all that's waiting is regret 
And don't you know I'm not your ghost anymore? 
You lost the love 
I loved the most 

And I learned to live, half-alive 
And now you want me one more time 

Who do you think you are? 
Runnin' round leaving scars 
Collecting your jar of hearts 
And tearing love apart 
You're gonna catch a cold 
From the ice inside your soul 
So don't come back for me 
Who do you think you are? 

I hear you're asking all around 
If I am anywhere to be found 
But I have grown too strong 
To ever fall back in your arms 

And I learned to live, half-alive 
And now you want me one more time 

Who do you think you are? 
Runnin round leaving scars 
Collecting your jar of hearts 
And tearing love apart 
You're gonna catch a cold 
From the ice inside your soul 
So don't come back for me 
Who do you think you are? 

Dear, it took so long just to feel alright 
Remember how to put back the light in my eyes 
I wish I had missed the first time that we kissed 
Cause you broke all your promises 
And now you're back 
You don't get to get me back 

Who do you think you are? 
Runnin' round leaving scars 
Collecting your jar of hearts 
And tearing love apart 
You're gonna catch a cold 
From the ice inside your soul 
So don't come back for me 
Don't come back at all 

And who do you think you are? 
Runnin round leaving scars 
Collecting your jar of hearts 
And tearing love apart 
You're gonna catch a cold 
From the ice inside your soul 
Don't come back for me 
Don't come back at all 

Who do you think you are? 

Who do you think you are? 

Who do you think you are?

Wednesday, April 6, 2011

Birthday Girl !

Today Birthday My Beloved BFF Siti Salihah and Lovely Lil'sis Fatheen Shahanna <3

This is My Lil'sis :)
and this is My Bff <3

Happy birthday my dear friend & my sweety sister.
May Allah bless both of you.
Most important thing is
I heart both of you !
Awwwww, sweet tak saye ?? HAHA
Bye bye.

Monday, April 4, 2011

E M P T Y

A L O N E
:'(
shoulder please

Kami sedang lara.

Hoi korang, disebabkan kami sedang lara maka terciptalah 
blog Kami Kamu Kita Kawan 
yang dimiliki oleh aku, 
Scha Hashim
 dan 3orang member aku.
Rashid Kalam
Sharina Zalidi
Fadzil Noor
Jadi selamat menjengah ke blog hasil taipan 4 makhluk lara =.=

Friday, April 1, 2011

hold hands & together.

Hye readers out there, have you ever been into a relationship that you feel as though, 
you are not in a relationship ? 
Hmm maksudnya apa ? 
Maksudnya, kau dan pasangan kau selalu spend time sama sama tapi korang bukanlah bf/gf. Hmm okay semua, sebelum aku membebel dengan lebih panjang berjela jela lagi, mai sini aku bagitau korang bagaimanakah bermulanya sebuah hubungan yang normal.. 
Hoi hoi, ini takde kena mengena sama ada pasangan OKU atau tak okayyy !
 Kuang ajor lar lu ni braderrr, 
Cinta tak kenal rupa, upaya atau apa apa okayyy...
Ishhh, sensitippp betul =.=

First, si jejaka dan si gadis keluar bersama dan spend time together laa. 
One or both of them will think and remembers everything they do together. 
Like walk together, eat together and so on.. 
Dan hari demi hari, salah seorang atau kedua dua mereka sekali lagi akan mula mencari satu sama lain masa mereka busan busan gituuuu. 
Dalam masa 2 ke 3 minggu, si jejaka akan mula berfikir yang dia telah mula menyukai si gadis and then confess to the girl. 
Why he feel like that ? 

These are the reason :
1) He feel that the girl he have been hanging out for over some time comforts him, like eg made him happy and forget about the rest.
2) Si jejaka sunyi. lol..^^
3) Tak pernah ada seorang gadis pun yang pernah rapat dengan si jejaka kecuali ibunya =.='
** this is true for those who dun hv a gf b4

The girl will think about it and might end up accepting him. Why, you might ask? 

This are the reasons:
1) Si gadis merasakan bahawa si jejaka sangatlag baik hati dan budiman orangnya.
2) Si gadis rasa selesa dengan si jejaka. Seperti si jejaka selalu membuat si gadis ketawa terbahak bahak. 
**Reason behind reason : cuz they hang out most of the time
3) Si gadis mula berfikir, ok.. lets give it a try..
4) Rare case : She feels bad if she reject you, beside you are a nice guy.
5) Super rare : the girl will really fall in love with that guy. 
**unless she notice that guy in 1st sight

Thennnn.........

They both starts to hold hands and they both are together. 

Isn’t it sweet? lol..

Actually, to get engage in a relationship, its not hard. Its handling it that make things so difficult. Cinta ni simple sangat tapi hard gile nak achieve. Selagi masing masing memahami  dan selesa dengan diri masing masing, then everything will work out. Normally, relationships that starts off after 2 weeks of really knowing one another will not really work out. It might last for about 1 month or 2. Why ?..too fast. 2 weeks of time is ever enough to get to know one another. Even u really like that person, you have to wait for the right time.
:)