I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Saturday, May 7, 2011

Hari mak mak sedunia.

Assalamualaikum semua,


Ini mak aku.
Dia garang.
Suka cubit orang.
Suka membebel.
Suka berleter.
Suka makan.
Semakin berumur,
makan nak western jeee.
**hamboi hamboi, demand !
Mc'D
Pizza
Subway
Kenny Rogers
Secrect Resepi
KFC
Habis semua dia balunnn...

Tapi bila nak order makanan mak order cam gini,
"Mak nak burger had dua lapih, ayaq kaler merah naa..."

Mak ohh makk.
Orang lain tak paham la mak.
Lain kali order macam ni,
"Mak nak Double Cheese Burger dengan air Merinda Strawwwwwberry okay"

Haha, itu mak aku.
Kau ada ?
HAHA

Mak memang rock !
Even mak lagi banyak membebel dari mendiamkan diri dari tengok anak dia yang sorang ni macam orang gila.
Mak tetap jaga aku ni.
Masakkan ikan talapia.
Tolong garukan belakang badan kalau gatal.
Picitkan ibu jari kaki kalau kebas.
Buatkan tocang macam ekor kuda.
Yang paling best, 
tolong habiskan makanan kalau aku tak abis.
**Nampok bona nipunyee.. =.='
HAHA, mana pernah aku tak habis makan.
Hobby kut.
Lalalalaaaa
Pape punnn, 
Selamat hari mak mak sedunia ! (:
I heart you mak.
Nak hug mak..
Awwwww, jum ciom ciom pipi mak..
Muah muah.
Gediks sikit lagi mak, 
Muahhhh muahhh.
Ok lagi sikit.
Muahhhhhhhh ! 
Haaaa, cun !

No comments:

Post a Comment