I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Thursday, July 14, 2011

GumiHo

Weyhh stalker, 
Saje la nak cerita kan.
Last week lecturer suruh aku & semua group aku creat nama & logo untuk 
class applied marketing management.
So, setelah menconteng segala bagai dibuku selama 1 malam, 
Last last, dalam masa 30minute sebelum pegi class jugak aku siapkan logo untuk group aku.
Nak tengok ?
Haaaa, jum ar usha sikit.
Inilah hasilnyeeee,
Ini la nama group aku "GUMIHO" (:
Its stand for Nine-tailed Fox.

Haaaa, ini pule badge for my group. 
Maybe nampak simple sangat,
tapi ini je yang termampu aku creat in 30minute.

Ahhhh, kalau tak cantik pun pehal kau ??
Aku pedulik hape kann,
Saje je nak show off.
Bukan selalu pun kannnn.
HAHA
Ok dah, bye.

**ni bole la jadikan kenang kenangan cuz kita kan 1st batch kann. tehe (:

Monday, July 4, 2011

Layang layang

Assalamualaikum !
Sorry la beb, dah lama tak uodate belog bebelan ini. 
Biasa la business woman la katakan, busy la :p
Hari ni aku nak share picture masa aku dengan ex classmate aku keluar main layang layang (:
Best weyhh ! 
Jum tengok.

Itu padel, gila semangat berlari sampai macam tu kan. HAHA


Ini ryna (: Dua dua nak budget comel kat sini.
Tapi pedulik hape kan. Lalalaaa

Ok, ini pula candid. Muka dah macam haremmm. Tq

1, 2, 3 ! Lari.... !

Wahhh, macam pasangan bercinta <3
Peeewitttt !

Haaaaa, ramai kannn.. Jemputlah ke sini (:

Sebenarnye, aku n dorang cycling skali. 
Tp disebabkan terlalu penat mengayuh, maka dengan itu basikal hanya dijadikan perhiasan ditengah padang layang layang tersebut.

Haaaa, inilah ex classmate aku masa skola dulu.
 Sekali skala jumpa even masing masing pun sebok dengan urusan masing masing.
Actually, aku still malas nak update, itu pasal la entry kali ni busan macam haremm jee..

Ok dah, bye !


Sunday, July 3, 2011

Sebulan kemudian

Hoi hoi, dah lame tak update la weyhhh ! HAHA
Nak gtau niiiiii, 
Rindu kau belog !