I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Thursday, July 14, 2011

GumiHo

Weyhh stalker, 
Saje la nak cerita kan.
Last week lecturer suruh aku & semua group aku creat nama & logo untuk 
class applied marketing management.
So, setelah menconteng segala bagai dibuku selama 1 malam, 
Last last, dalam masa 30minute sebelum pegi class jugak aku siapkan logo untuk group aku.
Nak tengok ?
Haaaa, jum ar usha sikit.
Inilah hasilnyeeee,
Ini la nama group aku "GUMIHO" (:
Its stand for Nine-tailed Fox.

Haaaa, ini pule badge for my group. 
Maybe nampak simple sangat,
tapi ini je yang termampu aku creat in 30minute.

Ahhhh, kalau tak cantik pun pehal kau ??
Aku pedulik hape kann,
Saje je nak show off.
Bukan selalu pun kannnn.
HAHA
Ok dah, bye.

**ni bole la jadikan kenang kenangan cuz kita kan 1st batch kann. tehe (:

2 comments: