I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Monday, July 4, 2011

Layang layang

Assalamualaikum !
Sorry la beb, dah lama tak uodate belog bebelan ini. 
Biasa la business woman la katakan, busy la :p
Hari ni aku nak share picture masa aku dengan ex classmate aku keluar main layang layang (:
Best weyhh ! 
Jum tengok.

Itu padel, gila semangat berlari sampai macam tu kan. HAHA


Ini ryna (: Dua dua nak budget comel kat sini.
Tapi pedulik hape kan. Lalalaaa

Ok, ini pula candid. Muka dah macam haremmm. Tq

1, 2, 3 ! Lari.... !

Wahhh, macam pasangan bercinta <3
Peeewitttt !

Haaaaa, ramai kannn.. Jemputlah ke sini (:

Sebenarnye, aku n dorang cycling skali. 
Tp disebabkan terlalu penat mengayuh, maka dengan itu basikal hanya dijadikan perhiasan ditengah padang layang layang tersebut.

Haaaa, inilah ex classmate aku masa skola dulu.
 Sekali skala jumpa even masing masing pun sebok dengan urusan masing masing.
Actually, aku still malas nak update, itu pasal la entry kali ni busan macam haremm jee..

Ok dah, bye !


No comments:

Post a Comment