I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Wednesday, August 17, 2011

Dia mesti pandai dotdotdot :p

Assalamualaikum semua :)
Busan betul hari ni, duduk rumah sepanjang hari.
Tiba tiba teringat nak update blog yang tak seberapa ni. 
Haha, title entry memang nak top jee, 
padahal entry biase jee.
Maap la yeee..

Okayyy, mari mulakann !
Agaknya suami macam mana yang korang nak kawen nanti ?
Nak yang pandai menyanyi ke ?
Yang pandai main bola ke ?
Yang pandai kemas rumah ke ?
Tak pun yang pandai makan tidur jee ?

Semenjak aku tengok salah satu rancangan masakan kat astro dua tiga hari lepas, tiba tiba aku macam terrrrrjatuh hati pulak dengan sorang chef muda ni. 
Dup dap dup dap, haaa bunyi jantung tuh ! 
Aku tak ingat la pulak nama dia siapa, tapi yang penting dia pandai memasak !
Tapi yang lagi penting dia cuteeeee sangat ! HAHA
Wahhh, best tuhh bhaii !
Cuba korang bayangkan kalau aku dapat kawen dengan dia ?
**sambil buat muka tengah berangat sambil sepetkan mata

Kalau time masak, korang rasa apa aku akan buat ?
Adakah aku akan memasak sama sama dengan dia ?
Wahhhh sweet gilerrrr kan. 
**Sambil buat muka gatal gile gile.
Tapi tekaan tuh salah sama sekali dua kali mahupun tiga kali.

Sebenarnya aku tak kan masak sama sama dengan dia seperti apa yang korang fikirkann.
Aku akan biarkan dia masak sorang sorang dan aku hanya akan duduk di kerusi meja makan.
Haaa, best kannn :p

Ehhh, tapi bukan sebab  aku ni tunggu nak makan jee lahh... =.='
Macam kurang diajar sangat jee seorang bini macam aku buat macam tu.
Aku duduk kat meja makan tu sebab aku tak nak terlepas dari tengok semua pergerakkan dia masa memasak !
Terpesona tengok dia masak okayy.
Mak aii, macam bangang sangat je ayat aku tuh kan..
Tapi pedulik hape aku..


Masa tu dalam hati aku mungkin akan berkata sebegini, 
" Awwwww, cutenyee you sayang time you masak ! "
**dengan mata bercahaya gilerrrr, hee
Hati aku cakap lagi,
" Ohhhh, sexy jugak bile tengok muka you penuh dengan tepung."
**sambil ketap bibir lagi tuuuuu. HAHA
Hati aku cakap lagi, 
" Eeee sayanggg, asal lahh you ni hensem sangat ! Geram betullah. Tengah masak pulak tu. Sempoi habis !"
Opssss, aku rase kali ni bukan cakap dalam hati dah.
Tapi dah cakap kuat kuat sebab terlalu terpesonaa dengan dia.
HAHA
Confirm lepas tuu, 
"Krooookkkkkkkkkk " 
perut aku bunyi kuat gilee gileee sebab lapar sangat.
Haaaa, hamek kauuu.

Haaa itulah aku, kalau korang agak agaknye macam manalah kannn.
Biase la orang kuat berangan ~
Tolong jangan jelous ok.
Bye <3

No comments:

Post a Comment