I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Tuesday, August 2, 2011

Kamu membahagiakan aku ~ chewahhh !

Assalamualaikum semua stalker.
Hari ni adalah Ramadhan ke 3 pada tahun ini.
Nak ambil la kesempatan sikit kann dengan mengucapkan 
Selamat Berpuasa yee semuaaa !
Jangan ponteng puasa !
**sambil buat muke garang gile macam A-Galak tengh buat roadblock.

Okayy, hari ini ada entry baru untuk korang setelah sekian lama aku tak update bebelan ni.
Alahaiiiiiiiii, title entry J to the I to the W A N G, 
bunyi ape kawan kawan ??
JIWANG la siakkkk !
HAHA, title saje nak gempak. 
Padahal tade kena mengena punnn. 

Lupa nak inform korang yang aku dah pun sambung degree di Bangi.
Bsc (Hons) Business Information Technology with Marketing 3+0 collaboration with Coventry University, UK.
**muke berlagak la kann, sebab from UK 
HAHA, takdelah. Collaboration je punnn...
Takpe, aku sedar diri.
Kalau ye pun nak show off sikit, aku punye pasal la kan. 
Pedulik hape aku.
Ini belog aku pulak..
Lalalalaaaa **sambil buat muka annoying gile gilee.

Ni la budak budak Coventry :)


Class aku memang happening sangat dengan kehadiran semua classmate yang sangat gila dan happy goooo lucky (: 
Best ohh ! 
Even banyak assignment, keje itu ini dengan group project segala bagai, tapi dorang tetap cool.
**cool la sangat, dah tak cukup tangan, guna kaki pun tak siap siap jugak =.=' 
Haishhhh kesian kan.

Okayy, sambung lagi.
Yang paling best dorang memang suka membahan, 
diantara yang menjadi mangsa adalah ini,
Haaaaa, tengok sini.
Kesian kann dorang =.='
Inilah yang terjadi masa class E-marketing kat dalam lab semalam.

Perangai dorang memang macam haremm tapi waa sukeee babe !!
**haremm tu kasi dengung sikit. HAHA

Buat baya, amin, fafa, rien dan banyak lagi sebenarnye, 
Mintak maap la yee, sebab aku pun rajin membahan korang.
Tapi korang pun tau kan, ni semua hanya gurauan semata mata hidung dan telinga.
Kata siti nurhaliza, Percayalahhhhhhhh !
Kalau tak ada gurauan yang macam ni confirm class kita jadi busan gile gile vavi weyh.
Betul tak ?
So, pasni boleh la bahan lagi kann ?
Mintak kebenaran ni. HAHA

Yang lain jaga la kecik hati sebab takde nama korang.
Lain kali aku marketkan nama korang pulak kat sini ok :p
Wahh, wahhh semenjak amek course marketing ni, masing masing nak market jeee.
HARUSLAH MARKET !
Okay dah, bye !

No comments:

Post a Comment