I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Thursday, August 11, 2011

Tak ada kerja, tq Baya.

Hoi hoi, 
Hari ni ramadhan ke 11.
Alhamdulillah masih lagi berpuasa.
Saje nak tunjuk ni.






Ni lar kejenyee bila tunggu class tak kunjung tiba,
**sila pause kan lagu belog saya di link sebelah kanan blog ni untuk mendengar dengan lebih jelas.
Harap maklum.
video
Ini Siti Nurbaya :)
**ntah betul ke tidak aku eja nama kau ni baya oiii

Kalau dah gini gamaknye,
memang tengah busan tahap gabanlah tu.
Release tension ni. HAHA

Untuk baya :
Kau memang cun
Kau memang cantik
Kau memang paling hot ! HAHA
**ehh, macam status kau kt FB jee.. hehe guraulah !
Tapi yang paling waa sukee,
Luuu memang sempoi habissss ! 

Sekian, terima kasih.
Dah habis dah :p

No comments:

Post a Comment