I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Wednesday, March 7, 2012

Langkawi Vacation :)



Hye all, 
Today aku nak share picture aku masa pergi Pulau Langkawi bulan lepas.
Sorry sebab lambat share kat sini kan.
Al-maklum lar, baru hari update blog setelah hampir setengah tahun menghilang.
So, tatapi lah muka muka yang tidak photoghenic ini okay.



Kucing ni dok datang menyendeng je kat aku lepas aku bagi dia makan satay =,='
 This is my sistah, Joyahh ! HAHA i'm sollyyy :p


 Haaa, boleh jadi cover movie Ombak Rindu the movie tak ?
Or OngBak the series ? HAHA ^,^
 Sista and her beloved friend ever konon kononnya.


 We  you mommy. Awww sweet kann anak anak mommy ni :p


Fine la mummy ! Eksyennn ek sebab tak gayat macam anak mummy ni. =,=' 
 This is Telaga Mahsuri. Orang kata kalau mandi air telaga ni boleh naik seri muka. 
So, aku pun cuba. HAHA tapi still tak berseri pun. 
Buktinya tengok picture bawah ni...
 Haaaa, can you see that ! o,O 
Mummy lagi cun dari anak dia ! T.T
Haaa, fyi I love sky damn damn much.
So, sepanjang masa kat sana aku asyik snap gambar sky jee. 
Cantik je, ada macam macam bentuk.
Tiba tiba ada orang tanya, "Ada bentuk number apa apa tak ? Bole try number ekor esok."
Aku terus buat muka, O.o ???

Btw, vacation tu memang best.
Lagi best kalau arwah abah ada dan si dia pun turut serta :)
Tapi adakan daya, pergi dengan the gigirlss jee.
Babai.

Ada apa dengan rindu.

Assalamualaikum semua :) 
Hai hai hai, 
Yaaa ampunnnnn... berhabuk sudah blog bebelan aku ni.
Sorry ek korang, aku busy kebelakangan ni.
Very very very busy.
Yang sempat pun BBM'ing' and tweeting jee. FB'ing' pun jarang sekali.
Sorry yaaaa :p

Dah lama betul tak update blog, rindu sangat sebenarnya.
Macam title for this post laa, as usual mesti nak top je lebih. Hee :p
Tak update bukan sebab tak ada apa yang ingin dibebelkan tapi seperti yang aku bagitau tadi laa, 
I'm very busy. 
Dengan study, dengan business.. 
Oppsssss ! Terbagitau pulak. Hehe
Haaaa, sorry sorry sorry, tak sempat nak share dengan korang yang aku dah jadi businesswoman :p
Alaaa, business saje saje yang beli nama Hash Collections. #phewit
Ada baju, seluar, dress, beg, make up :)
Tapi sorry lagi sekali jugak sebab aku tak jual online la sayang sayang sekalian.
Aku just jual kat hostel college aku je.
Jual face to face jee.
Senang sikit guna moto " Anda lihat, anda pegang, anda suka, anda beli. " Hehe :)
So, siapa siapa yang tak mahu beli adalah tidak dipaksa, siapa yang mahu adalah dialu-alukan ^_^

Okay okay okayy, 
Jumpa lagi on next post okayyy !
Miss you all damn damn much
Muahhh ! #geadix