I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Wednesday, March 7, 2012

Ada apa dengan rindu.

Assalamualaikum semua :) 
Hai hai hai, 
Yaaa ampunnnnn... berhabuk sudah blog bebelan aku ni.
Sorry ek korang, aku busy kebelakangan ni.
Very very very busy.
Yang sempat pun BBM'ing' and tweeting jee. FB'ing' pun jarang sekali.
Sorry yaaaa :p

Dah lama betul tak update blog, rindu sangat sebenarnya.
Macam title for this post laa, as usual mesti nak top je lebih. Hee :p
Tak update bukan sebab tak ada apa yang ingin dibebelkan tapi seperti yang aku bagitau tadi laa, 
I'm very busy. 
Dengan study, dengan business.. 
Oppsssss ! Terbagitau pulak. Hehe
Haaaa, sorry sorry sorry, tak sempat nak share dengan korang yang aku dah jadi businesswoman :p
Alaaa, business saje saje yang beli nama Hash Collections. #phewit
Ada baju, seluar, dress, beg, make up :)
Tapi sorry lagi sekali jugak sebab aku tak jual online la sayang sayang sekalian.
Aku just jual kat hostel college aku je.
Jual face to face jee.
Senang sikit guna moto " Anda lihat, anda pegang, anda suka, anda beli. " Hehe :)
So, siapa siapa yang tak mahu beli adalah tidak dipaksa, siapa yang mahu adalah dialu-alukan ^_^

Okay okay okayy, 
Jumpa lagi on next post okayyy !
Miss you all damn damn much
Muahhh ! #geadix

No comments:

Post a Comment