I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Wednesday, March 7, 2012

Langkawi Vacation :)



Hye all, 
Today aku nak share picture aku masa pergi Pulau Langkawi bulan lepas.
Sorry sebab lambat share kat sini kan.
Al-maklum lar, baru hari update blog setelah hampir setengah tahun menghilang.
So, tatapi lah muka muka yang tidak photoghenic ini okay.



Kucing ni dok datang menyendeng je kat aku lepas aku bagi dia makan satay =,='
 This is my sistah, Joyahh ! HAHA i'm sollyyy :p


 Haaa, boleh jadi cover movie Ombak Rindu the movie tak ?
Or OngBak the series ? HAHA ^,^
 Sista and her beloved friend ever konon kononnya.


 We  you mommy. Awww sweet kann anak anak mommy ni :p


Fine la mummy ! Eksyennn ek sebab tak gayat macam anak mummy ni. =,=' 
 This is Telaga Mahsuri. Orang kata kalau mandi air telaga ni boleh naik seri muka. 
So, aku pun cuba. HAHA tapi still tak berseri pun. 
Buktinya tengok picture bawah ni...
 Haaaa, can you see that ! o,O 
Mummy lagi cun dari anak dia ! T.T
Haaa, fyi I love sky damn damn much.
So, sepanjang masa kat sana aku asyik snap gambar sky jee. 
Cantik je, ada macam macam bentuk.
Tiba tiba ada orang tanya, "Ada bentuk number apa apa tak ? Bole try number ekor esok."
Aku terus buat muka, O.o ???

Btw, vacation tu memang best.
Lagi best kalau arwah abah ada dan si dia pun turut serta :)
Tapi adakan daya, pergi dengan the gigirlss jee.
Babai.

No comments:

Post a Comment