I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Friday, September 28, 2012

Tenggelan tenggelam timbul

Assalamualaikum w.b.t.
Hey rakyat blogger sekalian, beta kembali lagi selepas lebih dari enam bulan beta pergi belayar.
Okay, beta tipu rakyat jelata sekalian. 
Beta tak belayar kemana mana, hanya sibuk menguruskan masalah negara disamping meningkatkan motivasi diri beta sebagai seorang manusia.
Chewahh, ayat berbunga bagai bukan kerana beta masuk kelas sastera tapi kerana beta memang sudah  mempunyai kebolehan dalam berbungaan.
Ok joke ! Sila abaikan perangai bangaa diri nih. Ok terima kasih atas kerjasama anda.

Actually, hanya tuhan yang tahu betapa rindunya beta nak berblogger.
Bak kata ayat mat mat rempit, 'Gua Sanggap Doww' ! Hah, itulah dia...
Tapi seriously beb, gua tak ada masa terluang untuk blog ni doww.
Hah, tengok, bahasa pun dah ikut ayat rempit pulak.

Al kisah, beta sihat sihat sahaja selama beberapa bulan kebelakang ni.
Setakat deman sikit sikit tu adalarrr. Tapi still under control. Alhamdulillahhhh :)

Sekarang beta bukan nak cerita pasal kesihatan beta, tapi beta nak cerita sikit pasal hati dan perasaan.
Ye, semua orang memang ada hati dan perasaan, and for sure kalau korang rasa sedih ke happy ke marah ke dengan secara automatic korang akan share dengan bffffffffff korang.
Yups, sama jugak dengan aku. 
Secara fizikalnya bff kita memang paham kita, paham sangat sangatlah.
But im sure, deep inside... Bff kita takdalah paham sgt mcm apa yang betul betul kita rasa. 
Rasa yang hanya kita merasainya.
Bff kita hanya menjadi pendengar yang baik supaya kita rasa terlepas beban yang dipikul.
But, we still have tu thank to them cuz willing to be a good listener :)
Give a clap for them :D

Actually i just want to thank to my bff, she always beside me when Im laughing, crying and etc.
Until nowwww ~
:')
I love you damn much !

 Picture of the day ^_^v
College life

 

1 comment:

  1. sayang..boleh tak mintak kau tuka gmbar aku yg cun tu kepada yg lebih lebih lebih cun versi pakai tudung sekarang. huweeeeeeeee ~~~

    Tenkiu ~,~


    Regards,
    Ayu Comel @ FA <3

    ReplyDelete