I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Monday, February 11, 2013

Mr. Wrong part 2

Assalamualaikum semoranggg.
Soorry meninggalkan lu orang berminggu lamanya.
Actually banyak sangat yang jadi dalam beberapa minggu ni.
Okay, rasanya mesti lu orang semua nak tau apa cerita selanjutnya pasal Mr. Wrong kan...

Okay dijadikan cerita, lepas dia daftar, dia selalu datang tempat practical wa.
Yelah, nak jumpa kawan dia si officemate wa lah tu kan.
Setiap kali dia datang, wa jadi mengelabah tak tentu pasal wa cakap lu orang.
Ntah kenapa wa jadi biul cengitu.
Officemate wa kenalkan wa dengan dia.
Tapi wa tak pandang, tak bercakap, tak tegur pun dia even hari hari dia datang mencapap kat office wa walaupun sekejap je.
Wa makin bengang, semakin hari wa nak lupakan dia.
Makin hari hari pulak dia datang.
Akhirnnya wa setuju nak cerita je hal sebenar kat officemate wa.
Wa mintak officemate wa tanya dia sama ada dia kenal wa ke tak tapi dengan syarat dia rahsiakan hal ni dr Mr Wrong.

Officemate wa fenin memikirkan mcm mana cara nak tanya member dia tu tanpa bgtau hal sebenar.
Tp akhirnya malam tu jugak officemate wa tnya hal yang berbuku dihati wa yang sekian lamanya.
Alhamdulillahhhh, lega dan nervous bercampur baur bhaiii wa cakap lu org.
Yelahhh, nak tau sgt dia kenal wa ke tak.
Tapi sayang seribu kali sayang, jawapan yang officemate wa berikan adalah "Scha, dia kata dia tak kenal kau"
Huhhhhhhhhhh..... Habis siapa dia ? Asal wa rasa wa knl dia sgt sgt ey ?
Mana wa jumpa dia ?
Hmmm...
To be continue....


No comments:

Post a Comment