I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Monday, February 11, 2013

Mr. Wrong part 3

Hey hey koranggg, assalamualaikum kalau tak jawab berdosa, kalau jawab sayanggggg. 
Haaaa, macam kenal kan trademark ni.
Hahahaha, okay lets continue guys.

Post before this wa ada gtau yang jawapannya dia tidak kenal wa sama sekali dua kali mahupun tiga kali kan.
Lepas tu wa da malas nak amik tahu dah.
Tapi wa tak tahu kenapa satu hari wa pergi kirim salam kat si mamat wrong nih -,-''
Lahaiiiiii schaaaaaa lahai lahai lahaii !! 
"Asaal lu ni scha uiiii...
Schaaaaa, lu ni apahal tibatiba kimsalam bagai kat jantan ni wey.
Lu bukan pompuan jenis suka suka nak kenal dengan laki lah scha. 
Lu kan jenis ignore je semua benda ni.
Before this orang nak kenal dengan lu sikit punya ramai lu tanak kenal pun. *aikk, ramai ke nok ?*
Dorang mesej call lu, lu tak layan pun.
Skrg lu sendiri plak yang sebuk kimsalam ni kenapa scha."
Haaaa, itulah yang member2 rapat wa membebel kat wa.

Wa bukan apa.
Wa bukan nak kenal dia sebab dia tu ada rupa ke harta ke apa apalah.
Wa sendiri tak tahu dia siapa kan.
Niat wa hanya satu.
Hati wa yang suruh cari siapa dia.
Macam mana dia boleh muncul dalam kepala otak wa berbulan lamanya sebelum wa sendiri kenal siapa dia.
Peliks kan.
This is weirdoooooo mannnn !!!!!!!
And i dont like this feeling.
Memikirkan seseorang yang pada realitinya tak kenal tapi disebalik realiti tu wa je tahu.
This feeling is killing me seriouly.
Hohhhh okay, nak dijadikan cerita, dia kirim salam balik kat wa.
Alhamdulillahh..
Baru je dia kimsalam balik, wa jadi bertambah nervous tahap gaban.
Dia still berkunjung ke office wa.
Dan setiap kali itulah wa senyap tak terkata.
Nervous tak tentu pasal.
Tapi wa berlagak cool.
Hope takda sapa sapa yang perasan.

Tak lama lepas tu kami add bbm and fb masing masing.
Alhamdulillah lagi sekali.
Kami contact macam org lain  berkawan.
Kawan biasa.
Masa tu hati gembira bukan kepalang....
Tapiii.....
Satu je yang buat wa tak selesa..
Bila berkawan tanpa dia tahu hal sebenar.

To be continue...

No comments:

Post a Comment