I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Wednesday, February 13, 2013

Mr. Wrong part 4

Assalamualaikum, kalau tak jawab berdosa kalau jawab pulaaaaaa sayangggg :)
Ye itu dia wa suka sangat tagline tuu. So comel ok.
Okay guys, continue next episode of Mr. Wrong ok.
Kami kawan macam org lain jugak.
Dia still datang office wa saban hari *chewahhh, saban bagai*
Wa juga masih sama, masih takut nak pandang, masih takut nak bercakap, bertegur, mahupun senyum..
Yang ada hanya hati berdebar debar bikin meletup dalam badan ni haa.
Wa dengan dia pun da lepak sama sebelum dia balik kekampung halaman pada hujung minggu.
Dipendekkan cerita, da beebrapa kali la wa lepak dengan dia.
Tapi, setiap kali lepak mesti dengan kawan kawan dia.
Wa tak kesah. 
Tapi wa tetap mencari peluang untuk ceritakan kenapa wa nak kawan dengan dia.
Tp masih tiada waktu yg sesuai.
So wa pun biarkan je..
Masih menunggu masa yang sesuai.

Satu malam, wa lepak lg dengan dia.
Tapi pd asalnya wa lepak dengan member dia skali.
Member dia nak balik kampung halaman dia dengan wa.
Kebetulan pula satu tempat yang sama.
Wa ok je kalau nak balik sama.
Wa balik keesokkan harinya sebab mommy wa tak bg ride motor memalam.
So member si Mr. Wrong ni pun nak follow wa balik pagi keesokkannya.
Wa tak kesah.

Al kesahnya wa lepak dengan mereka dan si kawan Mr. Wrong ni nak blah.
Wa tersepit samada nak blah dengan member dia or stay lepak with him.
Kalau lu org, lu org nak pilih mana ? blah or stay ?
Confirm wa pilih lepak dengan dia kan.....
Wa bukan apa. 
Wa hope akan ada masa utk ceritakan hal sebenar.
Wa still cari masa, cari dan cari lg...

Then lps member dia da blah.
Wa rasa ok sikit.
Yelah ! Mana taknyaaaa.... Kalau lepak je, member dia mesti ada sekali...
So, wa pun asek fikir,
Bila wa nak ada masa nak cerita dengan Mr. Wrong derr ?
Cer cite sikitt....
Okay, barulah wa ada masa nak bersembang dengan dia even wa still cuak ke bebehhh lg.
Hahaha.
Then, wa rasa inilah masa yang sesuai utk wa cerita kat dia.
Tp baru je wa nak start cerita, dia menguap seluas luas luasnyaaa...-,-'
Haishhhh, nampak bebenor ngantoknya.
Wa batalkan jelah hasrat wa nak cerita kat dia...
Misi tergendala lagi...

To be continue....



No comments:

Post a Comment