I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Thursday, February 14, 2013

Mr. Wrong part 5

Assalamualaikum....
Sehat tak ?
Kali ni kisahnya sedih sikit...
Kalau lu org baca post yg before this, wa still lg tk dpt nak cerita kat Mr. wrong kan..
Haaaa, itu yang buat wa sedih..
Nak tau sebab apa ? 
Keesokan harinya wa siap siap nak balik kg. halaman wa dengan kawan Mr. Wrong yang wa cerita pada post wa yg lepas tu.
Tapi wa takdalah naik dengan member dia tu...
Wa naik scooter wa sendiri and dia pun naik motor bising dia sendiri.
Cuma gerak sama sama menuju kg ku halaman ku.
Hee :)

Ok u'ollsssss, sampai je wa di kg. halaman wa, wa relax kepenatan.
Wa ingat terus nak bbm Mr. Wrong... tp wa sabar je sbb wa rasa dia mesti tengah tidur lg...
Macam penat sangat je..
Lepas lunch baru wa bbm dia.
Dia tnya wa asal balik tak bagitahu.
Wahai Mr. Wrong, wa da kejut lu dekat sejam kot...
Lu tidur mati gamaknya... -,-'
Haishhh apalahhh....

Petang tu dia ajak wa lepak dengan dia.
Tp disebabkan wa ada di kg. halaman...
So, takdalah lepak sbb katanya malam busy...
So batalkan jela hasrat nak lepak tu..
Tp, malam tu sgalanya berubah...
Wa update status dan dengan tak sengaja ada yang terasa dengan status wa.
Walaupun asalnya memang wa sakit hati, sedih dengan apa yang wa tahu..
Tapi yg tambah wa sedih sebab status yang wa tuju utk org lain, org lain pula yg terasa.
Hmmm... :( 

Maaf buat yg terasa, wa tak ada niat.
Sesungguhnya wa ini juga manusia.
Tp bila semua benda ni da jadi wa redha...

To be continue...


No comments:

Post a Comment