I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Sunday, February 17, 2013

Mr. Wrong part 6

Assalamualaikummmm lu orang rakyat rakyat beta.
Dipagi yang indah dan sejuk ni buat wa rasa nak ketiduran sampai petang.
Okay guys, rasanya ini episode terakhir untuk drama bersiri Mr. Wrong. hehe
Nak tahu apa jadi lepas ramai yang terasa dengan status wa?
Okay, ada yang sudah mengeti status itu untuk siapa dan ada yang masih lagi salah faham.
Tapi wa dh say sorry for those yang terasa malam itu jugak.

Tapi semuanya berubah pada keesokkan harinya.
Wa bbm Mr. Wrong, dia read tapi tak reply..
Wa peliks gila kenapa.
Ok, wa malas nak amek port sangat, so wa ignore je...
Tak sampai beberapa jam lepas tu wa usha bbm tengok dia da remove wa -,-
Apakah ini ??
Wa binggung, pelik, dan sebagainya.
Bak kata, macam macam rasalah yang wa rasa..

Mula mula wa rasa tak sedap sangat bila jadi macam ni..
Yelahhh, mana tak nyaa... Wa belum sempat nak cerita hal sebenar kat dia, dia da remove wa...
Yang lagi menyedihkan, berbulan bulan wa cari siapa dia, bila dah jumpa tak sampai sebulan pun dh jadi macam ni.
Sedih bhaiiii ! :'(
Wa sendiri tatau kenapa dan mengapa dia remove dia.
Wa tatau apa yang dia dah dengar, tahu, salah paham pasal wa...

Wa ada mintak nak jumpa dia, 
Yes, just jumpa jee...
Wa tanak tahu kenapa dan mengapa dia remove wa.
Wa just nk gtau apa yg wa nak gtau je..
Tapi apa nak buat. Tak ada rezeki nak jumpa punn...

Puas wa kena marah, kena basuh dengan teman wa, 
Last last wa redha jee tanpa tahu hal sebenar, 
Wa senyap, sepi tanpa kata apa.
Walaupun hakikatnya wa nak tahu apa sebenarnya yang jadi.
Tapi tak apalah..
Wa ikut cakap yang lebih arif tentang perasaan..
Mereka kata just think positive.
Kalau orang da tanak kawan, biarkan...
Tak elok memaksa kann :)
Okay, cerita habis disitu sahaja.

Lagu ni hadiah untuk kau orang, 


"I'm so sorry, but I love you......more more"


No comments:

Post a Comment