I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Thursday, May 9, 2013

Perangai Lama

Assalamualaikum w.b.t semua. 
Yaww, da lama sangat kan tak berblogger.
Maaf busy sangat. Kesian blog ni dah berdebu berhabuk macam rumah lama kena tinggal. Haha.
Sorry naaa.....
Actually this semester busy sangat sangat sebab kena siapkan FYP. 
Hadoi seriously malas sangat sangat.. Tapi hapo kan dayooo... Den kono siapkan jugak.
Kalau tak, tak grade la den insyAllah tengah tahun ni.
Jika di izinkan Allah lah ye :)
Doakan yang baik baik pehlishhhhh... hehe

Sebenarnya entry kali ni wa nak tanya sikit.
Penah tak lu orang tinggal sesuatu perangai lu orang dan tiba tiba lu orang buat balik perangai tu.
Contohnya dulu lu orang suka korek hidung, tapi disebabkan orang kata lobang hidung lu semakin kembang dan besar, lu orang berkenti dari suka korek hidung.
Namun setelah sekian lamanya lu orang berhenti dari melakukan perkara lagha iaitu mengorek hidung, tiba tiba lu orang terjumpa geng yang suka korek hidung pula.
Mula mula lu bertahan untuk tidak mengorek hidung, tapi lama kelamaan bila geng baru lu tu asek korek hidung depan lu, lu pun nak korek jugak. 
Tak gitu mak jemah ?
Hahahaaa

Okay, actually tade kena mengena pun dengan kes korek hidung ni.
Sebenarnya wa nak cerita. 
Dulu wa suka shisha dengan kawan skolah.
Tapi lepas wa ada boyfriend, boyfriend wa tak bagi wa shisha da. 
Haishhh, sadis juga memandang boyfriend sendiri bershisha didepan mata.
Telan asap jela mampu.
Tapi ceritanya dah lain bila wa da putus dengan boyfriend..

Pada mulanya wa anggap wa da cuci tangan dari bershisha semua ni.
Tapi selepas hampir 3tahun menjanda, wa jumpa geng yang suka bershisha.
Hari hari lepak sama...
Mula mula memang tak heran langsung bila asap berkepul kepul depan muka sendiri.
Tapi kalau dah hari hari duk shisha depan wa, skali skala wa sedut la jugak kann..
Tapi masalahnya sekarang bukan sekali sekala, tapi dah berkala kala pula sedutan demi sedutan..
Dah tu sekarang wa pulak yang ajak bershisha sana sini. 
Hadoi hadoi parahhhhh !
Nak salahkan geng tak bole, hanya mampu salahkan diri sendiri kerana tiada pendirian yang teguh.
Betul kan :)
Apa apa pun wa berharap agar suatu hari nanti wa berhenti semula dari semua ni.
Aminnnnnnn!

Dikesempatan ini wa nak promote member wa baru bukak shisha kat Restoran Amir Seksyen 9, Bandar Baru Bangi. 
Alaaa, yang belakang Hospital Al-Zahrah tuuu..
Kalau nak mai, jangan lupa roger ok.
Sebab member wa buat promotion 5HENGET je untuk 1st month ni :)
Haaaaa, itu yang buat lagi giat kegiatan bershisha ni.
Aummmm aummmm.
Ok dah byebyebye. See yaa <3 font="" nbsp="">

This is my picture of the day,
Berschashisha -,-'