I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Friday, June 21, 2013

Alhamdulillah

Assalamualaikum w.b.t
Kalau tak jawab berdosa, kalau jawab saaaaayannggggg :)
Hey stalker ! Long time tak update kan.
Okay, selama tak update belog ni, macam macam happen to me.
Ada benda baik, ada juga yang tidak,
But its okay la kan, at least i learn something.
For the good one, Alhamdulillah...
For the bad one pun we should say Alhamdulillahhh...
Cuz things happen for a reason sayang sayang sekalian.

Actually kan kan kannnnn :)
Hehehe...
Okayy, today happy sangat cuz one of my friend dah dapat kebahagiaan yang dah lama dia cari.
Seriously im very very happy for her...
When she's share her happiness with me, rasa nak nangis pun ada juga.
Bukan sebab sedih ye awak awak semua.
Sebab happy sangattt..
Allah tu memang Maha Adil kann... 
Bila Dia berikan dugaan, pasti ada kebahagiaan disebaliknya.

Okayy kau orang semua, perasaan tak entry kali ni macam lain macam sikit ??
Haaaa, perasan kann.
Dah tak rock macam selalu kan :P
Memang betul punnn..
Ermmm, maybe kali ni mood scha macam ni....

Mood : Happy happy happy :))

Hahhhh, gitu kau nokkkk ! Happy nauuu...
Scha janji on next entry, i will share what happen in my life lately ni.
Apa apa punn, please please pleasee pray for my final examination !
I really love you all
Thanks for stalking me.
Kiss sikit !
Cup cup cup. heart 


Picture of the day :D






No comments:

Post a Comment