I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Wednesday, October 22, 2014

Berpoya-poya.

Assalamualaikum.
Heyyyy stalker. Hehe.
Sejuknya malam ni.
Hujan turun membasahi bumi.
Langit menangis tak henti henti malam ni.

Tengok cerita romantikkkkkk.
Aduhhh jealous !
Tak ada suami nak peluk time gini.
Eh? Hahahhahahahaha
Tetibe.

Hyehyehye semua.
Rini just wanna sharing pict of the day.
Almaklumlah.
Adik pergi taiwan.
Kakak pergi Korea.
Tinggal la kami yg single ni at home sweet home.
Hape lagi aku.
Ajak mummy berpoya poya dengan jayanya. Hahahah
Tapi korang, aku lupa snap pict kepoyaan antara aku n mummy rini.
So kira halal lah ye aku share pict masa berpoya dengan mummy last weekend ok.

Ini dia mummy cantik aku,


Mummy,
Thanks for always being here,
By myside,
For being a garang mummy,
Kuat leter,
Kuat masak sesedap sampai anakmu naik gedempol tapi still maintain comel,
Eh? sempat lagi. hehe.
Thanks for everything,
Love you mommahhh !
Muahhh cikedddd ;p
Kui kui kui


Ambil kesempatan sikit belanja selfie aku, 
Jeng jeng jeng !
Hah, ini baru muka mintak muah cikedd !
Kah kah kahhhhh
Hmm ok, sila abaikan... -,-"


Last but not least,
Lepas tamat berpoya poya,
Aku and mummy singgah jengguk baby my sister,
Baru je lahir 15hari.
Boy ke girl?
Dah comel macam Atieh dia ni,
confirmlah gigirl :)
Nama dia Nur Alyaa Sofia.
Lebih comel bila abang baby ni Si Mohd Ady Safwan sebut nama penuh baby ni...
Bunyi dia mcm ni,
Nu aya oya... Hahahahhahah
Boleh gituuuu?
Haha comel comel Si Ady.


Hah, nampak tak?
Nampak tak ciri ciri itu ? 
Ciri ciri seorang mummy...
Hahahhah gataiiii pasaipaaaa ni scha oi.
Sekeh sekali. 
But..........
I wish i will get at least one.
InsyaAllah one fine day ;)
Sengih sengih malu kucing malaya kite. 
Kahkahkah.
Please jangan gedik scha. 
Okdahbye. 



No comments:

Post a Comment