I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Monday, October 20, 2014

Kembali.

Assalamualaikum reader.
Mengeliat sikit macam baru bangun tidur sebab blog ni dah lama tak dikejutkan dengan entry entry kera sumbang aku.
Lama blog ini direhatkan dan today is the day !
Hyeeeee everyoneeeeee !

Ehem ehem,
nak cerita apa ye harini.
Hmmmm actually banyak sangat benda yang aku nak sharing sepanjang menyepikan diri ni.
Tiada kisah pak berahim pak dolah mak minahcik joyah cikgu scha dan murid muridnya, tak kurang juga cerita dari doctor love.
Maybe after this gentre blog ni akan berubah sedikit atas sebab sebab yg lebih positive dan sebagainya.
Hopefully everyone will like it.
Alhamdulillah.

So everyone, waiting for my next entry k.
I miss all of you like you love all of me.

Lot of love, SH ;)

No comments:

Post a Comment