I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Tuesday, December 9, 2014

Kundasang Team Building

Assalamualaikumm and vely vely good molningggggg.
Alahai, kesian blog wa ni.. semakin berhabuk.
Yelah asek kena tinggal je kan...
Takpaaa, syukur la sekali sekala wa dtg jenguk jugak.
Dari takda langsunggggg. Haaaaa, kan !

Hehehe sebelum start mengarut dalam entry ni, nak senyum puas puas sepuas puas puassss puassssssssnya dulu... :) :) :) :D :D :D
Eh dah kenapa kan si gorgeous scha ni senyum kambing begini ?
Haaa ni laaa ni cerita ni.

Hujung bulan lepas, my project ada team building dekat kundasang.
Dah la tempat cantikkkkk..
Pagi pagi breakfast mengadap mount Kinabalu.
Jelassss tersergam indah depan mata.
Sejuk pulak, lagi segar dari cameron highland.
Wa cakap luuuuu, best giler kebabom.
Tapi ada jugak yg tak bestnyeeee.
Yela, pergi satu malam jee.
Mana cukup !
Astagfirullah al azim scha, lu tak bersyukur ke cemane ?
Eh, syukurrrrrr sangat. Rasa sampai nak nyanyi nyanyi.
Tapi kalau dapat dua tiga malam, macam ngam kan. Hehe.

Bayangkan koranggg, selama 7bulan wa dengan company ni, this is my 1st time laughing together macam org gile pun ada tau.
Kalau tak before this, terserempak pun... Wa pandang lu, lu pandang wa,
wa jeling lu, lu jeling wa,
wa kenyit mata, lu terkejut terus jatuh hati.
Eh. Hahahah yang last skali tu wa tipu lu all. Maap maap.

Yang boleh wa conclude, team building ni mmg buat semua ngam each other.
Tripple thumbs up wa kasi tauuu.
Eh mcm mana ada tiga thumbs ?
Alaaaa, dua tangan thumbs up, satu lg pinjam kaki lu laaa. hahahaha
Okay sumpah gurau.

Okay lu allllllssss.
Nah wa kasi belanja sikit gambar kat sana.
Have fun ! Bismillah....











Okayyy lu ollsssss, wa dah malas nk taip.
Silakan beredar.
Thanks for reading this hambar entry.
Bye bye stalkerliciousssss. Heee peaceee -,-v

Love,
Scha Hashim.

No comments:

Post a Comment