I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Thursday, April 23, 2015

Site Mobilization

Assalamualaikum wbt yaw all reader, 

Hi semua, aduh penat sikit la.
Lately Cikgu Secha busy sikit.
Itu dan ini dan dapat dibendung kebusyan yang melanda.

Actually sedih la pulak, bukan apa.. This May Cikgu Secha dah kena mobilize ke Site.
Kena stay sana sampai habis project.
Cikgu Secha memang tak ada masalah nak travel. 
Tapi kan Cikgu sedih nak tinggalkan Candy and Pinkish sesayangan Cikgu. 
Okay lupa nak kenalkan. 
Candy tu kereta and Pinkish tu scooter Cikgu.

Dan dan dannnn yang paling tak dapat nak bendung perasaan sedih ni,
tahun ni sepanjang bulan puasa Cikgu kena stay sana.
Bayangkan kalau tiba tiba berkumandang lagu Ahmad Jais ? 
 Hmmm confirm ah kan !
Confirm meraung jiwa raga cikguuu.
Waaaaaaaaaa :'(

Apa apa pun just stay positive okay.
Pergi sana cari rezeki masa single ni.
InsyaAllah everything gonna be alright even sorang sorang je kat sana.
Huhuhu

Okay itu jeh.
Buhbye..
Lot of sad, 
Cikgu Secha Meraung

No comments:

Post a Comment