I made this widget at MyFlashFetish.com.

corner


Hye hye ! Welcome to Blog Bebelan Cikgu Secha! ^_^

Marquee

mood


kau kene bebel

Monday, June 19, 2017

Cikgu Secha Rindu nak berbelogggggerrrrrr !

Assalamualaikum, 

Hi readers !!
Ya Allah, lamanya tak update blog ni, 
Sampai cikgu secha lupa jalan pulang ke blg ni haa...
Fyi, cikgu secha dah pun melangsungkan pernikahan cikgu secha last November, which is on 25th November 2016.
Alhamdulillahhhhh, segalanya berjalan dengan lancar.
Ehhhh, terima kasih la untuk wish tu... Toceyyy toceyyy...

Macam mana alam perkahwinan ?
Aishh, dah tahu dah, soalan ni memang akan muncul jugak.
Alhamdulillah, so far so good. 
Orang kata bila dah berkeluarga sendiri ni, diri ni rasa lebih sempurna. 
Kerana dirimu begitu berharga.
Aicehhhh. Hehe.

Kahwin dengan siapa ?
Hmmm yang ni, sesiapa yg follow blog cikgu since 2010, mesti tahu dengan siapa cikgu nikah.
Dengan ex-bf cikgu secha yg ada 1 post tu cikgu letak gambar cikgu secha and bf masa sekolah  tu... 
Nak tau boleh click sini >>> Bila dah malas bercinta, macam mana ?
Cikgu secha pun tak percaya yang dia itu imam cikgu secha skrg ni.
Itulah kan, jodoh tu rahsia Allah.
Kalau jodoh, larilah satu dunia pun, tetap jodoh jugak.
Sebab janji Allah tu adalah PASTI.

Share la sikit, 
Adalah Husband cikgu secha ni cakap.
Kalau dia tahu awal2 lagi dia dah ajak cikgu nikah..
Tapi cikgu secha jawab, kalau kita nikah awal2 dulu mungkin jodoh kita tak sampai sekarang.
Sebab Allah tu dah tetapkan masa yang sesuai untuk kita melangkah ke alam seterusnya.
Betul tak ?
Okaylah itu je cikgu secha nak share for today.

InsyaAllah, cikgu secha akan tapis semula semua entry2 cikgu secha yang dulu2.
Mana yg kurang sesuai, cikgu akan delete.
Sebab cikgu nak blog ini dapat bagi manfaat atau tempat share segala rasa perasaan.
So, taknaklah ada entry2 budak2 yang mana zaman jahiliah cikgu secha dulu.
Harap maklum :)

Ok, sehingga bertemu lagi guyssss !
Adios. 

Love, Cikgu Secha Happy.